Ivan je oženio 3 žene i želi 50 djece: Planira još žena dovesti, a evo koje uslove moraju da ispune

Ivan je oženio 3 žene i zajedno žive u skromnom stanu, a želja mu je da mu rode 50 djece.

Ivan Sukhov je u kuću doveo tri žene. Naime, život počeo sa svojom zakonskom suprugom Natalijom, a svojim primjerom je pokazao da ljubav i brak ne poznaju granice, a pored Natalije doveo je još dvije žene.

Sa svojom prvom zakonskom ženom je bio u braku bio 11 godina kada je riješio da život nastave u poligamskoj vezi.

Natalija, u početku nije bila za to, ali je kasnije popustila kada ju je ubijedio da zaista želi da ima veliku porodicu. Njegova želja je da ima 50 djece.

“U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja”, kaže Natalija.

Natalija je rodila šestoro djece, dok je Ana donijela na svijet troje. Medina je relativno nova u Ivanovom životu, tek nedavno se pridružila njihovoj zajednici.

Kaže da se zaljubila u Ivana nakon što je videla priču o njemu na lokalnoj televiziji, odlučivši istog trenutka da će započeti zajednički život s njim, čak i ako to ne odobri njena porodica.

Žive u stanu sa tri spavaće sobe, a Ivan svaku noć provodi sa jednom od žena. Ako se neka od njih naljuti, može se desiti da nekoliko nedelja ne spava s njom. Njegova želja je da se presele u veću kuću u predgrađu, kako bi svima obezbijedio više prostora, a on će se maksimalno potruditi da ostvari svoj san o velikoj porodici.

Njegov cilj ostaje isti – želi da ima 50 djece, i to sa što više žena. Jedini uslovi koje postavlja za nove supruge su visina i vitkost.
(Stil)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *