Udala se za 24 godine starijeg SULTANA, rodila mu JEDINOG SINA, a 2 dana nakon venčanja zazvonio je telefon i saznala je ŠOK ISTINU: Sada dobija 1.350 EVRA alimentacije, tvrdi da je suma “smešna”

Ljubavna priča ruske misice Oksane Vojevodine i nekadašnjeg malezijskog kralja – sultana Muhameda V od Kelantana svojevremeno je mesecima bila u fokusu svetskih tabloida. Njihov odnos je bio šokantan od samog starta,

počev od 24-godišnje razlike u godinama, preko kulturoloških suprotnosti, do fizičkog izgleda… No, sve je bilo kratkog veka – samo nekoliko meseci nakon venčanja ova ljubav je pukla.

Njihov razvod bio je veoma buran, propraćen istresanjem prljavog veša i nizom optužbi sa obe strane, a nekadašnji sultan išao je toliko daleko da je tvrdio da sinčić Leon kog su dobili tokom braka nije njegov. Čak postoje spekulacije da ga nikada nije javno priznao.

Oksana, inače nekadašnja mis Moskve, tvrdi i da Muhamed nikada nije ni upoznao svog četvorogodišnjeg sina, a krajem prošle godine pokrenula je sudsku bitku kako bi pokušala da poveća iznos alimentacije koja trenutno iznosi 1. 200 funti, odnosno oko 1.380 evra.

Par je bio u braku samo godinu dana

Njeni advokati tvrde da je ovaj iznos nedovoljan u svetlu činjenice da je bivši malezijski vladar izuzetno “bogat”.

Vojevodina je 2019, odmah nakon razvoda dobila jednokratnu isplatu od 12. 000 funti, ali je njen advokat Nikolas Vilkinson alimentaciju koju će dete dobijati sve do svoje 18. godine opisao kao “smešnu”. “Postoji očigledna nepravda”, prokomentarisao je, a prenosi “Daily Mail”.

Manekenka, koja trenutno živi i radi u Londonu, istakla je da je njen sin jedini sultanov muški naslednik i kao takav “prestolonaslednik sultanata Kelantana” i potencijalni “budući kralj Malezije”.

Muhamed je sina video samo neposredno posle rođenja
Muhamed je sina video samo neposredno posle rođenja Foto:Not specified / WillWest News / Profimedia / Profimedia

Podsetimo, par se venčao u junu 2018. godine na tajnoj islamskoj ceremoniji, nekoliko meseci nakon što su se upoznali u Evropi. Iako je Oksana promenila veru, konzervativna malezijska javnost je ovaj brak oštro osudila, a Muhamed je čak morao i da abdicira, postavši tako prvi monarh u istoriji Malezije koji je to uradio.

No, samo godinu dana kasnije i mesec dana nakon rođenja malenog Leona njihov brak se raspao, a sultan je to učinio koristeći drevnu islamsku proceduru. Naime, prema toj praksi muslimani mogu da završe svoj brak tako što će muškarac na arapskom tri puta izgovoriti “Razvodim se”.

https://instagram.com/p/CvuZJX3K59L

Oksana je insistirala da je za razvod saznala preko interneta, a optužila je bivšeg supruga da je pored nje bio u braku sa još jednom ženom – Čehinjom Dijanom Petrom.

Svojevremeno je medijima ispričala kako je saznala za to – dva dana nakon venčanja sultanu je zazvonio telefon, a na ekranu je pisalo Bob. “Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon”, ispričala je Oksana, dodavši da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

Oksana se ponovo bavi modelingom i sa sinom živi u Londonu
Oksana se ponovo bavi modelingom i sa sinom živi u LondonuFoto:rihanapetra / Instagram

Nakon što se Muhamed vratio iz kupatila, uzeo je telefon i otišao da razgovara u drugu prostoriju.“Rekao mi je da je to njegova bivša žena koja nije znala da smo se venčali. Osim toga, rekao je i kako postoje neke nerešene stvari između njih, a jedna od njih je i podela nekretnina”, kaže lepa Ruskinja, istakavši da je ta Čehinja kontaktirala i njenog oca kome je takođe tvrdila da je u braku sa sultanom još od 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *