Moj muž radi u Nemačkoj, a ja živim s njegovim roditeljima: Bio je toliko grub da sam prokrvarila, a onda…

Ona je zatrudnela i tokom trudnoće je prvi put posetila ginekološku ordinaciju

Nije redak slučaj da su mlade devojke neodgovorne i da imaju seksualne odnose bez konsultacija i redovnih pregleda kod ginekologa. Ipak, čini se da je ova devojka mogla sebi lako ugroziti zdravlje.

Naime, ona je zatrudnela i tokom trudnoće je prvi put posetila ginekološku ordinaciju.

– Moj muž radi u Nemačkoj, a ja živim sa njegovim roditeljima. Venčali smo se prošle godine i to sa samo 19 godina… volimo se, ali… ni moji, a ni njegovi roditelji nisu baš bili srećni, čak su pokušavali da nas razdvoje, ali na našu sreću brzo sam ostala trudna tako da smo se osigurali, tačnije barem sam tako mislila do danas.

U trećem sam mesecu trudnoće, i danas me svekrva vodila na pregled kod nekog privatnog ginekologa.

Moja prva poseta ginekologu uopšte i bio je toliko grub da sam nakon tog pregleda prokrvarila. To sam primetila kada sam došla kući i toliko sam se uspaničila da sam se odmah vratila nazad i to sama. Utrčala sam u ordinaciju i sva zabrinuta ga upitala zbog čega krvarim, na što mi je taj ginekolog reklao da sam džaba dolazila i da sam mogla pitati i svekrvu zbog čega krvarim.

Nakon toga mi je rekao da je moja beba sasvim u redu, da je to krvarenje sasvim normalno te da mi je to moja svekrva kao medicinska sestra mogla sve lepo obasniti.

Bonus:

“Ženu mi je smarao neki klinac 7-8 godina mlađi…”

Ženu mi je smarao neki klinac 7-8 godina mlađi, tek iz srednje izašo.

Ona mi je skrenula pažnju na to, na šta sam joj reko da me ne čudi jer ima poprilično jasne slike a stavlja slike sa dubokim dekolteom na internet.

Što je naravno dovelo do svađe iako sam bio u pravu ona “da mi se osveti” pošalje klincu sliku grudi ali ne odsiječe glavu nego se jasno vidi ko je, još se našminkala.

woman

Tu smo bili na ivici razvoda ali smo se ipak pomirili i dao joj još jednu šansu. Iako je prošlo vrijeme od tada ja se i dalje nerviram što njoj uopšte ne smeta što joj i dalje kruži slika po internetu.

Izvor: ispovesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *