OVO JE MANUELA, KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ, Objavljena Njena Najnovija Slika: VISOKA 182 Cm, ZOVU JE DA BUDE MANEKENKA – LIČI NA DRAGANU

Kćerka Dragane Mirković ne viđa se često u javnosti, ali nedavno je osvanula slika na kojoj se vidi da je Manuela izrasla u prelijepu djevojku, koja dobija veoma privlačne poslovne ponude.

Mnogi bi rekli da je u eri u kojoj caruju društvene mreže sve ne samo dostupno, nego i već viđeno, ali nije baš tako. Tome u prilog govori činjenica da je, primjera radi, praktično nemoguće naći fotografije na kojima su djeca Dragane Mirković.

Iako je duže od tri decenije u samom vrhu muzičke scene, ništa manje popularna nego na početku karijere, Dragana Mirković je svih ovih godina vješto balansirala na relaciji poslovno‒privatno. Publici je „na uvid“ stavljala unutrašnjost porodičnog doma, otkrivala gdje i kako ljetuje, često se pojavljivala pred kamerama sa suprugom Tonijem Bijelićem, ali sina i kćerku nije „pokazivala“.

Devetnaestogodišnja Manuela, kao i njen dvije godine stariji brat, nikada nisu želeli da se medijski eksponiraju, još manje da se bave nekom profesijom zbog koje bi konstantno bili pred očima javnosti. I to su roditeljima jasno stavili do znanja.

https://instagram.com/p/BII-c2qDrGy

I kada bi sa novinarima podelila fotografije sa nekog gala slavlja koje bi organizovala za djecu, kao na primjer proslave punoljetstva, Dragana Mirković nikada nije davala slike na kojoj se vide „glavne zvijezde“. I gosti bi uvijek bili zamoljeni da ne objavljuju privatne fotografije sa telefona.

‒ Manuela ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati neku vrstu umjetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo miješati ‒ rekla je pjevačica o kćerki, koja je, kao što vidimo na fotografiji sa “Instagrama”, izrasla u pravu ljepoticu, visoku i vitku djevojku koja bi bez problema mogla da se pojavi na bilo kojoj modnoj pisti.

(Stil.kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *