ELITA SE ZAVRŠAVA ZA 7 DANA ! Evo koliko će zaraditi takmičari! Ona je najplaćenija – sedmično uzima čak 3.500 €!

Bliži se kraj popularnog rijalitija “Elita”, a superfinale zakazano je za 13. jul u 21 čas. Ova sezona bila je veoma burna, a do samog kraja biće neizvjesno ko će osvojiti prvo mjesto.

Neki favoriti su se već izdvojili, ali će publika na kraju izabrati samo jednog pobjednika koji će odnijeti vrijednu nagradu. Na početku sezone, u septembru, bilo je ukupno 50 takmičara, a evo koliko neki od njih zarađuju samo svojim boravkom 24 sata pred kamerama.

Najplaćenija učesnica ove sezone je Maja Marinković, koja navodno nedeljno uzima čak 3.500 evra.

Odmah za njom je Marko Đedović, koji je u prošloj sezoni bio deo voditeljskog tima, a sada je takmičar. Njegov ugovor navodno iznosi 3.000 evra nedjeljno.

Jovana Tomić Matora i Marko Janjušević Janjuš, kako prenose mediju, uzimaju 2.500 evra nedjeljno, a za njima je Milena Kačavenda, koja zarađuje 2.000 evra na nedjeljnom nivou.

Jovanina bivša supruga Anita Stanojlović plaćena je 1.500 evra na nedjeljnom nivou.

Oni manje poznati učesnici plaćeni su dosta manje, kao i u ranijim sezonama, pa dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno, pisao je “Informer”.

Podsjetimo, Milica Mitrović potvrdila je da će biti i osma sezona “Zadruge Elite”. Prijave su već u toku, a navodi se da će se neki takmičari iz ove sezone, ponovo pojaviti i u sljedećoj.

Informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *