POPULARNA ELIF DANAS SLAVI ROĐENDAN, IZRASLA U PRELIJEPU DJEVOJKU: Pogledajte kako sada izgleda, objavila video i iznenadila fanove (FOTO)

Planetarno popularna glumica Isabella Damla Guvenilir napunila je 13 godina. Regionalnoj javnosti pod svojim imenom skoro da nije poznata, međutim kad se spomene serija „Elif“, svi znaju o kome je riječ.

Mlada glumica proslavila je 13. rođendan, a video kako puše svijeće pokupio je sve simpatije na društvenim mrežama

Ono što se posebno istaklo jeste torta kao i cijela dekoracija u znaku njene omiljene knjige i filma „Harry Potter“.

https://www.instagram.com/reel/CY4Mnmxljtq

BONUS:

Jul će biti mjesec u kojem će mnogi ljudi doživjeti dramatične promjene u svojim finansijama, gotovo preko noći, a pogotovo za određene znakove horoskopa.

Riječ je o konjunkciji Marsa i Urana u znaku Bika koja se događa 16.jula što znači da bi u danima oko ovog datuma mnogi mogli doživjeti promjene.

Na primjer, postoji šansa da ćete dobiti povećanje plate ili ćete možda imati novog poslovnog partnera ili drugi izvor prihoda.

Osim toga, odlučujući faktor u isticanju materijalne strane života, prema tradiciji, biće pun Mjesec u znaku Jarca, jer on, uz Bika i Djevicu, vlada finansijskim tokovima. Jarac je horoskopski znak svrhe i postignuća pa koncentracija njegove energije 21. jula za mnoge ljude može značiti finansijsku metamorfozu.

Jarac

Pun Mjesec se javlja u vašem znaku i pod uticajem Urana može donijeti iznenadnu odluku vezanu uz ulaganje novca u lični posao. Oni koji nemaju projekat, vjerovatno će morati da plate nešto za svoje dijete.

Mars će početkom jula staviti ozbiljan naglasak na temu djece pa je prilika za finansijski doprinos – plaćanje godišnjih odmora, školovanje ili ulaganje novca za poboljšanje zdravlja.

Strijelac

U vašem slučaju, sve su šanse da dobijete povećanje plate, jer 16. jula možete imati važan razgovor o novcu sa svojim šefom. A do 21. jula može se donijeti odluka koja je vezana uz vaše prihode – pun Mjesec u Jarcu će se fokusirati upravo na zaradu.

Zanimljivo je da krajem jula i u avgustu konjunkcija Jupitera i Marsa u sektoru partnerstva može donijeti potpisivanje ugovora, dogovora, saradnje.

Blizanci

Očekuje vas veliki iskorak u finansijama, a vjerovatno ćete oko 16. jula saznati nešto vezano za svoje prihode i depozite. Konjunkcija Marsa i Urana u sektoru tajni će istaći ono što je od vas skriveno.

Na primjer, saznaćete za razgovore o nekim uštedama ili kreditima koji su se vodili između rođaka koji su udaljeni od vas. Pun Mjesec u Jarcu daće vam jasnu sliku o vašim finansijama, a posebno će biti važne informacije o novcu vašeg partnera.

Ovan

Pun Mjesec u Jarcu 21. jula javlja se u vašem sektoru dostignuća – na odredište ćete, na neki način, stići, iako ćete to osjetiti unaprijed, 16. jula. Vjerovatno ćete napraviti finansijski proboj kroz partnerstva s prijateljima. Čeka vas velika borba!

Međutim, mnogi će Ovnovi odlučiti da promjene vektor razvoja svoje karijere.

Kao da se približavate važnoj odluci kada je vrijeme da odredite svoj razvoj za sljedećih 20 godina – s kim, gde i sa koliko para idete dalje.

Bik

Mars i Uran se 16. jula povezuju u vašem znaku, pri čemu obje planete označavaju uticaj spoljnih objekata u vašem životu.

Može se desiti da sretnete osobu koja će vam ponuditi veliku finansijsku investiciju za avgust, ali za to ćete do 21. jula na pun Mjesec u Jarcu morati doneti ozbiljnu finansijsku odluku. Može se odnositi na ulaganje u firmu ili razgovor o plati s dva poslodavca, piše Atma.hr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *