I NAJBOLJI VOZAČI BI SAD PALI NA OVOM PITANJU: Kojim redoslijedom prolaze automobili – IZGLEDA JEDNOSTAVNO, ALI…

auto školi baš ovo pitanje navode kao idealan primjer za nepromišljene greške čak i iskusnih vozača

Veliki broj iskusnih vozača koji svakodnevno koriste auto kao prevozno sredstvo, ubeđeni su da su Flojd glavom i bradom, te da svaki problem u saobraćaju rješavaju kao od šale.

Baš zbog njih, potrudili smo se da nađemo najteže pitanje, na koje odgovor daju u sekundi, a ne primijete jednu začkoljicu i – ne daju tačan odgovor.

Odavno je poznato da su na testovima najteža pitanja ona sa “raskrsnicama“, tj slike gde prateći pravila i saobraćajne znakove, budući vozač treba da procijeni koje vozilo ima prednost, i upiše kojim redoslijedom vozila prolaze raskrsnicu.

Ova fotka vam djeluje jednostavno? Hajde, riješite je i dobro zapamtite kojim redoslijedom automobili prolaze.

Napominjemo da ovog konkretnog pitanja nema na testu za polaganje, jer, prema mišljenju instruktora vožnje nijedno pitanje nije nerješivo, i budući vozači često test rješe perfektno, ali u auto školi “Zeleno svjetlo” baš ovo pitanje navode kao idealan primjer za nepromišljene greške čak i iskusnih vozača.

Bonus:

“Sinoć izađemo dečko i ja na kafu. “

Sinoć izađemo dečko i ja na kafu. 

On ode do WC-a i njemu krenu dolazit poruke i nazove ga neka cura 2, 3 puta i ja vidim kako mu je upisana u imenik. Uđem u poruke, a ono tamo sve i svašta.

Odmah kad se vratio, ja sam mu rekla da idemo i tako smo ljuti sjeli u auto. 

crying-1152x578

Rekao mi je: “Pa šta ako se čujem s nekim tu i tamo, nisam mislio izaći s njom” i ja naravno poludim i on me izbaci van iz auta. BBani kiša, nevrijeme, a tramvaja nigdje i pozovem ja taksi i uđem sva uplakana i mokra u taksi i dečko koji je vozio taksi je pričao neke priče koje su me natjerale da zaboravim na sve i baš sam se nasmijala.

Iskreno popravio mi je raspoloženje i kad me dovezao ispred kuće je rekao: Nemoj više plakati.

Nasmijala sam se i izašla, dala mu 5 zvjezdica. Kasnije sam mu na instagramu zahvalila, a dečko je postao bivši.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *