IMAM 44 GODINE I U BRAKU SAM: A već odavno viđam drugog muškarca, sinoć…

Sinoć sam bila kod ljubavnika, koji je bio moja ljubav iz mladosti. Imam 44 godine i već dvije se redovno nalazimo. Svakog četvrtka dok moj muž misli da idem na fitnes, a ja ležim u hotelskoj sobi sa drugim.

Čak sam ga uspjela nagovoriti da on svakog četvrtka priprema i kuha večeru, a prije nego odem na “fitnes” naredim mu šta želim da me čeka na stolu kada se vratim.Osjećam se kao kraljica.

Svaki put me ljubavnik vrati svojim autom i ja izađem 3-4 bloka prije moje zgrade, ali sinoć kada me je vratio i dok sam izlazila iz automobila vidio me je njegov rođeni brat koji je šetao psa.

Evo od sinoć sam u panici i svaki zvuk telefona me presječe, pomislim da zove brata da mu kaže za mene.

Ne znam zašto mi je Bog učinio ovo i zašto mi ne dozvoljava da barem malo uživam u životu, a baš mi je barem taj četvrtak bio dan kada sam zaboravljala na sve brige i probleme.

Izvor: Ispovesti.com

Bonus:

SLIKA BALKONA IZ ZAGREBA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Nakon što je vlasniku postojeći balkon bio premalen, on ga odlučio produžiti drvenom konstrukcijom: SVI U ČUDU

Vlasniku je postojeći balkon očito bio premalen, pa ga je odlučio proširiti s drvenom konstrukcijom koja izgleda kao da je iz kućne radinosti.

Društvenim mrežama danas se proširila fotografija, snimljena u širem centru Zagreba, koja prikazuje dosad neviđeno arhitektonsko rješenje širenja kvadrature nekretnine.

sss

Vlasniku je postojeći balkon očito bio premalen, pa ga je odlučio proširiti s drvenom konstrukcijom koja izgleda kao da je iz kućne radinosti. Zapravo, teško da nije djelo ruku ovog ‘arhitekta u duši’, jer drvene ekstenzije za betonske balkone ne možemo pronaći u prodaji… 

‘Stavit ću drvo i dobro je’, vjerojatno je pomislio.

fghwjg

O legalnosti ovakvog ‘proširenja’ sigurno bi se dalo pričati, ali utješno je što je stan u prizemlju pa konstrukcija nije previsoka. Ispod novog balkona nalaze se cigle, koje su, lako moguće, bile dio balkona donedavno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *