OVAKO JE VIKI MILJKOVIĆ IZGLEDALA PRIJE OPERACIJA, HIT SLIKE: Pored nje stoji Taške, SVI KOMENTARIŠU 1 DETALJ

Pevačica Viki Miljković obilježiće tri decenije koliko je na estradnoj sceni, a samo dvije godine manje je u ljubavi sa suprugom, muzičarem Draganom Taškovićem Tašketom.

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške važe za skladan par, koji neguje svoju dugogodišnju ljubav.

Nedavno, na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je nastala dok je poznati par zabavljao, još prije njihovog vjenčanja.


Mnogima je bilo beskrajno simpatično koliko su se Viki i Taške promijenili, ali su i dalje nasmijani i zaljubljeni kao prvog dana.

screenshot-24

Inače, manje je poznato da je porodice pjevačice bila protiv njene veze sa muzičarem, ali i da su vremenom prihvatili Violetine izbore i odluke.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije željela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo – ispričala je Miljkovićeva, prenose mediji.

Takođe, ona je otkrila da je nekoliko mjeseci trajala tenzija u porodičnom domu oko njene ljubavne veze sa Tašketom.

– Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – izjavila je Viki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *