U 23. godini imala je 298 KILOGRAMA i nije mogla ni da se kupa ni da hoda, A DA JE VIDITE SADA

Amerikanka Amber Račdi postala je poznata široj javnosti 2015. kada se pojavila u poznatoj emisiji “My 600-lb Life” na TLC kanalu, a njena transformacija svojevremeno je šokirala naciju. U tom trenutku ona je imala 23 godine i nevjerovatnih 298 kilograma!

Amber zbog pretjerane gojaznosti nije mogla da stoji duže od 30 minuta, a najčešće je bila vezana za invalidska kolica i njene mogućnosti u životu bile su vrlo limitirane. Finansijski je zavisila od roditelja sa kojima je i živjela, a iako je imala dečka i on je bio spreman da joj pruži podršku, njihov odnos je puno trpio.

Ova brineta nije mogla ni da se okupa normalno, a čak i silazak niz stepenicu predstavljao je pravu avanturu – morala je da niz njih spušta sjedeći.

https://www.instagram.com/p/BVacVc8hyO6

No, tokom učešća u gore pomenutom šou Amber je podvrgnuta operaciji želuca, a počela je i da posjećuje terapeuta kako bi ustanovila šta je to nagoni da uživa u neumjerenim količinama hrane, čak i kada nije gladna.

Do kraja 2015. Amber je uz pomoć stručnog tima (ljekara i nutricionista) smršala 116 kilograma, ali je nastavila svoj procec gubitka na težini.

https://www.instagram.com/p/BT6qFMbhYPx

Ova 31-godišnjakinja danas je plus sajz model i Instagram influenser – prati je preko 300 hiljada ljudi, a ona otvoreno priča o svojoj promijeni, ali se ujedno zalaže i za ljubav prema sebi, te prihvatanje svojih mana i nedostataka.

https://instagram.com/p/Ce9-lyZj9ZI

Amber nikada nije došla do tačke da bude super vitka, ali je zadovoljna svojom figurom, koju i dan danas uspijeva da održava na daleko normalnijem nivou nego što je to bio slulčaj 2015. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *