VAŠE IME OTKRIVA DA LI ĆETE BITI BOGATI, PROVJERITE: Evo kako

Dok postoje osobe koje čitavog života rade naporno, a slabo zarađuju i uvijek ostaju na istom položaju, kad je novac bio u pitanju. Ako ste se zapitali zašto je to tako, odgovor se krije u numerološkoj matrici imena svake osobe, odnosno u broju koji se zove broj novca, posla i bogatstva.

Prvo napišite svoje ime i prezime, pa u tablici ispod pronađite broj koji odgovara svakom slovu. Nakon toga je potrebno sabrati brojeve imena i prezimena odvojeno, a onda saberete i ta dva broja. Vrlo je važno da ih sabirate dok ne dobijete jednocifreni broj.

Tablica:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
a b c č ć d dž đ e
f g h i j k l lj m
n nj o p r s š t u
v z ž

Primjer:

Marija

9 + 1 + 5 + 4 + 5 + 1 = 25
2 + 5 = 7

ZNAČENJE:

Broj 1.

Broj jedan teži ka tome da uvijek bude prvi. Te osobe se trude da savršeno obavljaju svoje poslove, jer oni znaju da im od toga zavisi njihovo samopoštovanje. Nikad se ne oslanjaju na druge osobe i ne računaju na tuđu pomoć. Dobro je poznato da poslodavci jako cijene ljude poput “Jedinica”. “Jedinice” po pravilu dobro zarađuju, ali nikad ne postaju milioneri. Njih više zanima rad, nego sticanje kapitala.

Broj 2.

Ove osobe uvijek imaju uz sebe partnere koji im pomažu oko toga kako da dođu do novca. Njih partner obično izdržava, zapošljava ili im osigurava uslove kako bi uspjeli realizovati svoje poslovne potencijale. Potencijal “Dvojki” najviše dolazi do izražaja kada rade u grupi ili timu, tada oni najviše zarađuju i napreduju. Obično “Dvojke” svoje bogatstvo stiču tako što ga naslijede ili osnuju vlastito preduzeće.

Broj 3.

Ove osobe možda i najviše vole novac, ali do njega dolaze vrlo teško, ali ako uspiju vlastiti posao povežu sa svojom potrebom da se zabavljaju, onda ni ovim osobama neće manjkati novca. Zbog nedostatka talenta za neki određen posao, a pogotovo sreće ove osobe su uvijek u brizi zbog nesigurnih zarada. Glavna karakteristika “Trojki” je njihova kreativnost, duhovitost i spremnost za rad. Bogatstvo stiču ako pronađu svoj talent ili uz pomoć lude sreće

Broj 4.

Ove osobe u životu ni do čega ne dolaze lako i uvijek moraju da se pomuče za nešto. Takođe moraju ulagati nevjerovatne napore za svaki njihov uspjeh i da se odriču zabave zbog posla. Često ćete čuti da odbijaju poslove koje vole, a sve to zbog bolje plaćenih poslova. Ali ta njihova predanost neće im uvijek osigurati materijalnu sigurnost i mir. “Četvorke” koje su sposobne za lov u mutnom imaju veće šanse da se obogate. Ono što svi znaju je da su “Četvorke” veliki radnici.

Broj 5.

Ove osobe su ležerne i njihova najveća zarada ih očekuje na putovanjima ili u inostranstvu. “Petice” su vrlo prilagodljive osobe koje imaju dobru intuiciju. Takođe imaju sposobnost koja im pomaže da ne troše novac tamo gdje ga svi ostali troše. Može se reći gdje drugi daju “Petice” dobijaju. Zbog svoje prilagodljivosti i spremnosti da svašta rade oni nikad neće biti siromašni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *