Klikom na sliku zatvorite prozor.

             

Još jedno ime priključilo se spisku učesnika “Elite 8” – sprema se veliki haos, evo KO ULAZI u Bijelu kuću

Iako ni sedma sezona nije završena, već se uveliko pravi spisak novih učesnika osme sezone najgledanijeg rijalitija na ružičastoj televiziji.

Poznat kao neko ko je bez dlake na jeziku, Osman Karić svojim mišljenjem konstantno tera mnogobrojnu rijaliti publiku da pažljivije prqati učešće i bitisanje rijaliti igrača u Beloj kući.

Nekadašnji voditelj “Amnezije” oglasio se danas za Republiku i analizirao situaciju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Takođe, prokomentarisao je i druge aktuelnosti vezane za rijaliti programe.Sa superfinalom “Elite” koje se već uveliko približilo, glavno je pitanje ko po njegovom mišljenju ima najveće šanse za pobedu, te ko je njegov lični favorit.

– Da, bliži se superfinale “Elite”. Igrači se trude da pruže svoj maksimum, svako od njih se bori za svoje mesto, a tenzije rastu zbog ljubomore i zavisti među takmičarima. Spremni su na sve, uključujući podmetanje nogu jedni drugima – započeo je Osman, dodajući:Ne bih želeo da dajem sud o tome ko će pobediti ili ko zaslužuje da bude na vrhu. Ostajem neutralan kao profesionalac sa višegodišnjim iskustvom u komentarisanju rijalitija poput “Zadruge” i sada “Elite”. Ne želim da utičem na glasačko telo – izjavio je on.

Na kraju, Osman se osvrnuo na trenutno najzanimljiviju priču u “Eliti” – aferu između Jelene Marinković i Uroša Rajačića.

– Što se tiče Jelene i Uroša, situacija je zaista intrigantna. Uroš je mlad i perspektivan momak, prvi put učestvuje u rijalitiju i dobro se pokazao. Vidim ga i u narednim sezonama “Elite”. Jelena mu je pred kraj pružila dodatnu pažnju, što mu je dalo vetar u leđa i učinilo ga prepoznatljivim. Iskreno mislim da se zaljubio, iako je cela situacija kompleksna. Jelena je starija žena, udata, ali sa izrazitom privlačnošću koja je Urošu dodatno povećala strast. Ipak, to ne mora značiti dugu vezu; može se završiti samo fizičkim odnosom – istakao je Osman.

– Za Jelenu zaista mislim da je lukava i da je sve planski odradila. Na jedan udarac je rešila dva problema: oslobodila se Ivana, sa kojim je dugo bila u vezi bez ljubavi, i obezbedila sebi ulazak u narednu sezonu rijalitija. Verujem da je ovo samo jedna u nizu Jeleninih prevara prema Ivanu koje su izašle na videlo, dok mnoge druge nisu otkrivene – zaključio je Karić za Republiku.Jelena se pokajala zbog preljube
Uroš Rajačić i Jelena Marinković su priznali da su imali aferu u zatvoru. Uroš je rekao da nije zaljubljen u Jelenu već da ga je privukla fizički. Ona je započela flert među njima kada je slala Urošu čokoladice, ali joj on tada nije uzvratio. Nakon što su razmenjivali nežnosti u zatvoru, Jelena mu je slala tajne poruke, ali se nije nadala da će on te ceduljice sačuvati,piše Srbijadanas

Jelena je gostovala u radio emisiji “Amnezija” i tom prilikom je otvorila dušu o aferi sa Urošem, ali i o braku sa Ivanom Marinkovićem.

– Da možeš da vratiš vreme da li bi ponovila isto? – pitala je Kačavenda.

– Žao mi je… Nije mi falio muški polni organ, nego mi je falila pažnja. Ja da sam želela, dobila bih. On se nije izjasnio da je hteo da je mogao. Ja sam bila na dušeku, mazila sam se i bilo mi je prelepo. Nisam imala osećaj da je zatvor, bilo je lepo gde god da smo se našli. Brak nije bio savršen, ni veza, bilo je mnogo lepih stvari, prevazišli smo mnogo stvari… Mislila sam da će potomstvo da se ostvari, dugo mislim da Ivan to ne želi, ali sam se udala jer sam ga volela. Razmišljala sam da volim tog čoveka, htela sam da se venčamo – rekla je Jelena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *