Klikom na sliku zatvorite prozor.

             

Numerološki horoskop ZA JULI otrkiva ko će KONAČNO DOBITI OGROMAN NOVAC

Juli je u energiji ljubavi, nježnosti i uopšteno u emocije, jer broj koji će dominirati tokom mjeseca je broj 6. Bićemo veseliji, raspoloženiji, lepršaviji i otvoreni za komunikaciju sa drugim ljudima.

Broj 6 je broj ljubavi, dobitaka, potomstva, ali i broj koji opisuje širenje. Dakle, pod uticajem šestice možemo očekivati sve pozitivne i dobre stvari, ovo je mjesec male sreće!

Na globalnom planu trebalo bi doći do smirivanja određenih zarišra ili bar naznaka za to. Ovaj mjesec treba iskoristiti za promjene, jer ćemo imati sreće u svim poduhvatima. Mnogi koji su slobodni će sresti budućeg partnera i uploviti u odnos.

Energija šestice će različito djelovati na bioritamske brojeve.

Broj 1
Mjesec promjena, očekujte neočekivano. Bez rizika nema dobitka.

Broj 2
Mjesec koji donosi uvećanje finansija. Nekima bolji poslovi. Sreća svakako predstoji kroz svaki vid finansija.

Broj 3

Mjesec u kom treba raščistiti sa prošlošću i mnoge stvari presjeći, kako biste bili spremni za nove poduhvate.

Broj 4
Mjesec novog početka, novog zaleta i energije. Sve što sada započnete, završiće se srećom i uspjehom.

Broj 5
Mjesec kada možete očekivati promjene, neke mogu biti dobre, neke manje dobre, ali se točak sreće okreće, pa možete očekivati sudbinske promene na većini polja.

Broj 6
Mjesec pokretanja, širenja i mjesec u kom će ćete imati zaštitu kosmosa. Nekima selidba, nekima novi poslovi, nekima boljitak uopšteno, pa iskoristite ovaj mjesec.

Broj 7
Mjesec kada sve što je bilo zakočeno, pod stagnacijom, sada dobija epilog uspješnog razrješenja. Otežavajuću mjesec, jer će vam se sudbinske stvari događati.

Broj 8

Mjesec kretanja, komunikacije, druženja i neke nove lepršave energije, pa ga iskoristite za opuštanje i putovanja.

Broj 9
Mjesec ljubavi, strasti, nekima veridba, nekima trudnoća, neki će pronaći svoju drugu polovinu i uopšteno mjesec blagostanja i radosti.

Da bismo izračunali naš bioritamski broj, potrebno je da saberemo dan i mjesec rođenja u svom datumu. Recimo, ako ste rođeni 12.8.1984. Sabirate samo dan i mjesec rođenja: 1+2+8 = 11, zatim taj dvocifreni broj svodite na jednocifreni, jer uvijek mora biti jednocifren i u tom slučaju vaš bioritamski broj je broj 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *