Klikom na sliku zatvorite prozor.

             

Ovo je Janjuševa NOVA DJEVOJKA? Aneli pala u vječni zaborav – sve oči uprte u vrelu plavušu (FOTO)

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš nakon izlaska iz rijalitija vreme provodi sa svojom kćerkom Krunom i trenutno odmara na Crnogroskom primorju.

Kako u blizini nigde nema Aneli Ahmić, mnogi su zaključili da je par zauvek stavio tačku na svoju ljubavnu priču. Aneli je trenutno u Sarajevu s kćerkicom Norom.

Da je Aneli Janjuševa prošlost, podgrijale su i tvrdnje na društvenim mrežama da bivši košarkaš ima novu djevojku. Riječ je o atraktivnoj plavuši Kseniji Kranjec.

– “Prelepa Slovenka osvojila Janjuševo srce. Spekuliše se da su viđeni tokom krstarenja crnogorskim obalama”- objavljeno je na društvenim mrežama, a kako se za sada, bar ne javno, nije oglasilo ni jedno od njih, ostaje da se vidi da li je riječ o pukom nagađanju ili istini.

Za sada, poznato je samo da je Janjuš zapratio Ksenijin Instagram nalog.

Inače, Ksenija je našoj javnosti postala poznata poslije učešća u rijaltiju Parovi. Ova Slovenka važila je za jednu od najzgodnijih učesnica ovog rijalitija 2017. godine, kada je pobijedila Dalila Dragojević. Malo se sjeća da je tada uplovila u vezu sa Nikolom Lakićem.

Atraktivna Slovenka je u svojoj zemlji poznata po brojnim skandalima i tabloidnim naslovima, učešću u tamošnjem “Velikom bratu” 2015. godine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *