Ko je prošao najgore nakon pobjede u rijalitiju “Zadruga/Elita”?

Pobednici rijalitija “Zadruga” i “Elita” ostavljaju dubok trag u javnom životu Srbije, demonstrirajući kako uspeh u ovom formatu može otvoriti vrata mnogim poslovnim prilikama i javnom priznanju. Iako su njihove priče različite, od uspona do padova, svi oni su našli svoj put van rijalitija, bilo da je to u muzičkoj, voditeljskoj, ili nekoj drugoj karijeri. Fenomen ovih pobednika pokazuje da popularnost stečena u rijalitiju može biti odskočna daska za mnoge druge uspehe, ali i da izazovi i kontroverze često prate ovu vrstu javnog života.

Prve četiri sezone TV formata “Zadruga” protekle su u znaku žena koje su trijumfovale u ovom rijalitiju.

Peta sezona okončana je prvim muškim pobednikom, a šesta i sedma su potvrdile dominaciju lepšeg pola.

Pobedu u “Zadruzi”, sada “Eliti”, odneli su Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić, Nadica Zeljković, Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić i Anita Stanojlović.

Pred vama su priče o usponu i padu pobednika i pobednica ovog popularnog TV formata, kao i njihovi stavovi o potencijalnom povratku na lukszno zdanje u Šimanovcima.

Stjuardesa koja nikada nije prestala da leti

Nekadašnja stjuardesa Kristina Kija Kockar postala je zvezda kada je ušla u velelepno imanje u Šimanovcima, a danas je na društvenoj mreži Instagram prati više od pola miliona ljudi!

Anonimna devojka se pred kamerama pojavila da bi se obračunala sa tadašnjim suprugom Slobodanom Radanovićem, koji ju je prevario.

Kockareva je osovjila simpatije gledalaca i pobedila. U rijalitiju je ukupno zaradila 120.000 evra, a od novca je kupila stan i automobil. Započela je muzičku karijeru, od koje se takođe “oparila”, pa je po nastupu uzimala 5.000 evra.

Pored toga, primala je platu kao članica žirija “Pinkovih zvezda”, ali i u šouprogramu “Ja imam talenat”.

Kija se oprobala i kao spisateljica, ali i kao glumica.

– Ne bih više ulazila u “Zadrugu” jer nisam deo rijaliti sveta. Mada, ako bi mi neko ponudio pola miliona evra, predomislila bih se – tvrdila je Kockareva svojevremeno.

Kija je jedno vreme imala saradnju sa folkerom Acom Lukasom, pa je usledilo njeno povlačenje iz javnog života.

Ubrzo se “vratila u sedlo”, upisala je Pravni fakultet i započela uspešnu voditeljsku karijeru.

Trijumf u rijalitiju i totalni remont

Treću sezonu “Zadruge” obeležila je Iva Grgurić.

Atraktivna Hrvatica je u popularnom TV formatu bila u vezi sa Stefanom Karićem i Filipom Đukićem, s kojim se zabavljala i nakon izlaska iz luksuznog zdanja u Šimanovcima.

Dok je boravila u Šimanovcima, javnost je saznala da je pre rijalitija bila sa oženjenim tajkunom u invalidskim kolicima, pa su je proglasili sponzorušom.

– Kada je reč o ponovnom ulasku u “Zadrugu”, nikada ne reci nikad. U životu je sve moguće – tvrdila je Grgurićeva jednom prilikom, pa je sledeći put istakla kako bi ovaj format trebalo ukinuti:

– Prepustila sam nagradu i planove Kiji. Što se tiče nagrade, moja Kija zna sa novcem, ja se ne mešam. Zahvalna sam Bogu što sam pobedila – istakla je Nadica nakon trijumfa u petoj sezoni popularnog TV formata “Zadruga”, a od svih pobednika jedina se vratila stilu života “kao i sav normalan svet”.

Jedini muški pobednik “Zadruge”

Prvi i jedini muškarac koji je do sada pobedio u “Zadruzi” je Dejan Dragojević.

Dragojevića je u luksuznom zdanju u Šimanovcima prevarila tadašnja supruga Dalila Dragojević sa cimerom Filipom Carem.

Dejan je pred milionskim auditorijumom preživeo više nervnih rastrojstava, te sebe fizički povređivao.

Nesreća sa ženama nastavila se i nakon izlaska iz rijalitija, a njegova izabranica Aleksandra Nikolić u aktuelnoj sezoni popularnog TV projekta prevarila ga je poput supruge Dalile sa Filipom Carem.

Dejan je svojom pričom o prelasku i islam, nanovo, povratio fokus javnosti.

Trenutno uživa u ljubavi sa emotivnom partnerkom i uspešno se bavi voditeljskim poslom.

– Stvarno poslednje ono što želim i poslednje što bih uradio mi je vezano za rijaliti, nije mi fokus, ne gledam ga – istakao je Dragojević nakon izlaska iz luksuznog zdanja u Šimanovcima.

Međutim, njegov novi angažman usko će biti povezan za novi rijaliti format “Imanje”.

Od turbulentnih ljubavi do majčinstva

Aleks Nikolić pobedila je u “Zadruzi 6” i osvojila neverovatnih 50.000 evra.

Kako je jednom prilikom ispričala, živela sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu, sa 11 godina je upoznala oca Acu, godinama je bila svedok porodičnog nasilja, pa je sa 18 godina pobegla od kuće i počela da radi kao animir-dama.

Poslednja u nizu onih koji su trijumfovali u rijalitiju “Zadruga”, odnosno, “Elita” je AnitA Stanojlović,

Anita Stanojlović je nakon prethodne sezone “Elite” ušla u braku sa Jovanom Tomić Matorom.

Anitin brak sa Matorom je propao nakon što se ispostavilo da se dopisivala sa izvesnom Mateom. Stanojlovićeva je Matoru molila za oproštaj sve dok u rijaliti nije ušao Anđelo Ranković, sa kojim je otpočela vezu.

Anita je u profilu u prvoj sezoni otkrila da je ostavila partera zbog nesuglasica, kao i da je maloletna rodila dete. Kako je tada navodila u “Zadrugu” ulazi “da bi zaradila novac za dete”.

U kom pravcu će teći budućnost najnovije pobednice ovog TV formata, ostaje da vidimo.

– Moj sledeći korak je otvaranje mog salona u Kruševcu, za sada, ali možda bude i Kruševac i Beograd, videćemo. Neću ništa unapred da pričam, ali to je neki moj plan – rekla je Anita nedavno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *