Kakva bomba: BOGDAN BOGDANOVIĆ PREDSTAVIO NOVU DJEVOJKU SVIMA! (foto)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović (31), nedavno je prekinuo vezu sa deset godina mlađom Sarom Radović, ali nije dugo bio slobodan. Njegovo srce osvojila je atraktivna Milica Živanović.

Bogdanović je kao kapiten predvodio Srbiju do brončane medalje na Olimpijadi u Parizu. Košarkaš Atlanta Hawksa imao je izvanredan turnir, a uspeh je okrunjen trećim mestom u veoma konkurentnom okruženju.

Po povratku u Srbiju, Bogdanović je s oduševljenjem proslavio osvajanje medalje. Proslava je uključivala opuštanje uz saigrače, uz prisustvo pića, muzike i žena.

Prema izveštajima srpskih medija, tokom proslave, Bogdanović je bio u društvu atraktivne brinete Milice Živanović, s kojom se navodno upustio u novu vezu. Milica je 26-godišnjakinja iz Novog Sada, koja je završila Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom. Izgleda da je Bogdanović bio očaran njenim izgledom, a njih dvoje su se zbližili tokom proslave.

Povezivanje s Milicom Živanović pomoglo je da zaboravi bivšu djevojku, Saru Radović. Bogdanović i Milicu je upoznao srpski košarkaš Nikola Milutinov, koji očigledno poznaje Milicu još od ranije.

Kapiten reprezentacije Srbije oduvek je bio omiljen među ženama, ali se trudi da svoj privatni život drži podalje od medijskog fokusa, zbog čega nije bilo većih skandala oko njega.

Bogdanović je jedan od najcjenjenijih košarkaša, kako u Srbiji, tako i u regionu. Njegova profesionalna karijera počela je 2010. godine u KK Partizan, gdje je igrao četiri godine, nakon čega je prešao u Fenerbahče 2014. godine. Iste godine je odabran kao 27. pik NBA drafta.

Tokom tri godine u Istanbulu, Bogdanović je s Fenerbahčeom osvojio titulu prvaka Evrope 2017. godine, kao i brojne druge trofeje. Nakon toga, preselio se u najjaču košarkašku ligu sveta, NBA. Tri godine je igrao za Sacramento Kings, a od 2020. godine je član Atlanta Hawksa, gdje i danas nastavlja svoju karijeru.

U NBA ligi, Bogdanović se može pohvaliti impresivnim prosjekom od 14.7 poena, 3.4 skoka i 3.4 asistencije po utakmici, uz šut od gotovo 44%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *