Klikom na sliku zatvorite prozor.

             

Baba Vanga je tvrdila da se OVA 4 ZNAKA HOROSKOPA rađaju sa NAJVIŠE SREĆE U ŽIVOTU

Baba Vanga je bila jedna od najvećih proročica 20. vijeka, a njena proročanstva i danas intrigiraju svijet. Slavna bugarska proročica imala je i svoje mišljenje o znakovima Zodijaka, svakom pripisujući određene osobine i etiketirajući ih kao one koji od sudbine dobijaju sreću, nesreću ili pak posebne sposobnosti.

Baba Vanga je tako vjerovala da je životni horoskop posebno povoljan za četiri znaka Zodijaka, te da ih kosmos favorizuje bar onda kada poštuju osnovne principe Univerzuma i božanske zakone. Naravno, i oni imaju problema i nevolja u životu, ali su najčešće sami odgovorni za to. Ipak, obdareni su posebnim životnim elanom i često im se dešavaju stvari koje im idu na ruku. Evo o koja četiri znaka je riječ!

BIK

Po pravilu, Bikovi čvrsto stoje s obje noge na zemlji i tvrdoglavo se kreću ka zacrtanom cilju. Cijene porodicu više od svega na svijetu i potrudit će se da obezbijede materijalno blagostanje za svoje najmilije. Jedina mana Bika je nevjerovatna tvrdoglavost i nesposobnost da pravi kompromise, što uprkos sretnim okolnostima koje ga prate, može dovesti do problema u životu.

LAV

Pokrovitelj ovog znaka je samo Sunce, tako da je jasno da se Lav s pravom može smatrati pravim sretnikom. Rijetki su Lavovi koji promaše život; po pravilu uspijevaju u svemu. No, Vanga upozorava da samoljublje i stav da su glavne zvijezde može ozbiljno poremetiti njihov život, odnosno žestoko pokvariti odnose s bližnjima. Zato je savjet za vas da smirite svoj ego – pad s pijedestala može biti veoma bolan.

ŠKORPIJA

Škorpije su ponekad toliko hladne da se mogu uporediti sa santom leda; djeluju nemilosrdno i spremne su da se brutalno osvete i za najmanju uvredu. U stvari su vrlo ranjive i osjetljive, ali pažljivo skrivaju ove kvalitete jer ih smatraju pokazateljem slabosti. Imaju puno odlučnosti i uvjerene su u svoje poteze, a ova odlučnost…

RIBE

Ribe su slatke, sanjive, ljubazne i saosjećajne i skoro uvijek imaju puno ljubavi za ljude oko sebe. Možda zato Ribama mnogo toga polazi za rukom, jer jednostavno imaju mnogo ljudi koji su spremni da im pomognu i izađu im u susret. Također, Ribe su obdarene jednom sposobnošću – sve što čvrsto zažele, brzo im se ostvaruje. No, ponekad su nemarne i neozbiljne, zbog čega se suočavaju s povremenim padovima i gubicima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *