Đoković dobio impoznatan mural u bh. gradu, oduševljeno ga podijelio na Instagramu

Najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, dobio je veličanstven mural u bosanskohercegovačkom gradu Sokocu. Umjetnik Milan Milosavljević izradio je impresivan prikaz Đokovića u trenutku kada je osvojio zlato na Olimpijadi u Parizu, ispunivši tako svoj dječački san.

Ovaj nevjerovatni mural, smješten na zidu stambene zgrade u Ulici Radomira Neškovića, oduševio je Đokovića koji je podijelio Milosavljevićev post na Instagramu, pokazavši svoju zahvalnost za ovu umjetničku čast.

[instagram]

https://www.instagram.com/p/C-9e5cBIq-l

[/instagram]

Tokom svoje izvanredne karijere, Đoković je osvojio sve što jedan teniser može, a ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu donijele su mu jedinu nagradu koja mu je nedostajala – zlatnu olimpijsku medalju. Nije samo povijesni uspjeh ono što ga odlikuje; Đoković je poznat i po svojoj nevjerojatnoj izdržljivosti i mentalnoj snazi na terenu, što ga čini jednim od najstrašnijih protivnika svih vremena.

[twitter]

[/twitter]

Njegova posvećenost treningu i usavršavanju tehnike ne poznaje granice, a njegovu karijeru krasi i nevjerojatna sposobnost da se nosi s pritiskom velikih trenutaka.

Sada, dok se priprema za posljednji Grand Slam turnir sezone, US Open, koji počinje 26. avgusta i traje do 8. septembra, Đoković će nastojati odbraniti titulu iz prošle godine i osvojiti svoj 25. Grand Slam naslov.

Ovaj turnir će biti još jedan test za njegovu već legendarnu karijeru i prilika da dodatno učvrsti svoje mjesto među najvećima u povijesti tenisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *