Najnovije informacije iz bolnice o stanju pjevača: Javio se novinar sa lica mjesta

Pjevač Bora Đorđević je intubiran i i dalje je u jako teškom stanju.

– Nažalost, stanje je i dalje kritično, a Bora je inkubiran na odjeljenju intenzivne njege – rekao je novinar sa lica mjesta za domaće medije.

– Nema puno novih informacija, ali svi se nadaju boljem ishodu.

– Supruga se ne javlja i van je javnosti, što je potpuno razumljivo u ovakvoj situaciji – naveo je dalje novinar sa lica mjesta, prenosi Blic.rs.

Bonus:

Ljubavni par iz popularne turske serije “Zlatni kavez” se vjenčao u stvarnom životu (VIDEO)

Zvijezde omiljene turske serije “Zlatni kavez”, Beril Pozam i Ersin Arici, nedavno su se vjenčali u stvarnom životu, nakon što su u seriji igrali ljubavni par. Njihova svadba postala je pravi hit na društvenim mrežama, gdje su se pojavile brojne fotografije i snimci sa proslave, što je mnoge navelo da pomisle da su u pitanju scene iz novih epizoda serije.

Ceremonija vjenčanja održana je u Dalyanu, na jugozapadu Turske, a među gostima su bili i njihovi kolege iz serije, uključujući Afru Saraçoglu, Buce Buse Kahraman i Direna Polatogullaria.

https://instagram.com/p/C-3jSElM3YK

Beril je na svom vjenčanju nosila predivnu čipkanu haljinu bez naramenica, uz buket bijelih ruža i dugi veo koji se spuštao niz leđa. Za proslavu koja je uslijedila, presvukla se u mini haljinu dugih rukava i spuštenih naramenica. Ersin je izabrao klasično bijelo odijelo uz bijelu košulju i cipele.

Njihova ljubavna priča počela je na setu serije, gdje su njihova romansa bila skrivena od očiju javnosti. Na dan vjenčanja, glumac Diren Polatogullari, koji u seriji igra Berilinog oca, preuzeo je ulogu matičara i dodao poseban šarm ceremoniji.

Ovaj događaj predstavlja lijep završetak priče za par koji je svojim talentom i privlačnošću osvojio srca mnogih gledatelja, a sada su svoju ljubav potvrdili i u stvarnom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *