Klikom na sliku zatvorite prozor.

             

“Našla sam dobrostojećeg frajera na poslu…”

“Našla sam dobrostojećeg frajera na poslu, htio je da me vodi na more, ali nisam znala kako da ostavim svog dečka jer je emotivan i ima dobru dušu.

Platila sam jednoj djevojci da zavede mog dečka, kako bih imala razlog da raskinem.

Sve je prošlo ok, ali vratim se jučer sa ljetovanja i vidim njih dvoje sjede u kafiću, sada su u vezi…

Ok, ulovila sam sebi bogatijeg i uspješnijeg frajera, ali nekako mi je bilo krivo kada sam njih dvoje vidjela zajedno.

Ljepotica mi je uzela novac, a onda nastavila da se zabavlja sa mojim bivšim dečkom.

Osjećam se izigrano.”

Bonus:

“Supruga mu pušta pjesme Riblje čorbe i glasovne poruke”: Ovo su nove informacije o stanju Bore Čorbe

Bora Đorđević u lošem je stanju, smešten na intezivnoj u Kliničkom centru u Ljubljani, a njegovo stanje se ne menja već punih osam dana.

Naime, on je pre nekoliko dana intubiran i uveden u veštačku komu, a ekipa telegrafa kontaktirala je njegov menadžera, Baneta Obradovića, koji nam je otkrio da lekari daju sve od sebe kako bi se stanje legendarnog rokera popravilo.
– Bora je i dalje na respiratoru, intubiran, evo već 8 dana, u Kliničko bolničkom centru Ljubljana. Na intezivnoj je nezi, stanje je stabilno. Lekari i medicinsko osoblje, daju sve od sebe, paze na Boru, kako medicinski, tako i po svim drugim pitanjima, a ljubaznost je na vrhunskom nivou – rekao je Obradović za Telegraf.

Supruga Dubravka, kako je već pisao Telegraf, ima odobrenje da kod njega uđe kada kod poželi i ostane koliko želi, a dok provodi vreme pored njega, Bori pušta njegove pesme i glasovne poruke koje dobija od fanova i njegovih kolega. Supruga Dubravka, obilazi Boru svaki dan, pušta mu pesme “Riblje Čorbe”, razne glasovne poruke podrške, koje šalju prijatelji, rodbina i poznate osobe sa estrade. Više puta mu je puštala pesmu, koja je otpevana na Marakani, na utakmici Crvene Zvezde, uz prisustvo i pevanje 45.000 ljudi. Sada u ovim trenucima, Bori je potreban mir i vreme da se zdravlje povrati u željeno stanje.

Za kraj, Bane je nagovestio da njegova porodica više ne želi da daje informacije o njegovom stanju, jer im je u ovim, najtežim trenucima.- Njegovi bližnji i svi koji ga volimo mu šaljemo ljubav i pozitivnu energiju, da uspe u svojoj borbi. Zato molimo sve one koji ga vole, sve novinare, a i one koje su mu manje naklonjeni, da poštuju trenutak u kome se Bora nalazi. Takođe Borinoj porodici je potreban mir da bi istrajali, i bili uspešniji u ovoj borbi. Porodica se vise neće oglašavati povodom njegovog zdravstvenog stanja i žele mir, pre svega od novinara, koji dolaze na njihovu kućnu adresu. Mnogobrojne kolege se javljaju, daju podrsku, kao i prijatelji, mediji, fanovi… Hvala svima – poručio je Bane za naš portal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *