TEST LIČNOSTI OTKRIVA DA LI STE NARCIS: Koja fotografija vas najviše privlači?

Uz pomoć ovog jednostavnog testa ličnosti, možete saznati kolika je vaša razina narcisoidnosti. Ove četiri slike služe za istraživanje nesvjesnog i otkrivanje novih karakteristika vaše ličnosti.

Psiholozi naglašavaju da svi mi imamo neku razinu narcisoidnosti, ali je važno razlikovati narcizam kao razvojni proces od narcizma kao poremećaja ličnosti s određenim karakteristikama.

Sigmund Freud je otkrio porast tjelesno usmjerenog narcizma kod žena nakon razvoja. Svi smo mi, na neki način, narcisi, ali svako na različitoj razini.

Koju ste sliku odabrali?

Vaš izbor jedne od ove četiri slike otkriva koliki ste narcis.

SLIKA 1

Vi ste prilično suzdržana i skromna osoba. Obično se ne razmećete svojim kvalitetama i imate dosta stila. Kada vas drugi promatraju, osjećate se neugodno, ali vas to čini još neodoljivijim u očima promatrača.

SLIKA 2

Svjesni ste da živite u društvu gdje je imidž sve, i sudjelujete u njemu kritički gledajući na to. Vaš stil je drugačiji od stila drugih, jer imate svoj dobro uspostavljen identitet koji znate savršeno komunicirati.

Vjerni ste sebi i ne sramite se svojih mana ili najnezrelijih strana. Nemate ništa protiv traženja divljenja, ali sigurno se ne želite razmetati. Dobro se osjećate u vlastitoj koži i ugodno vam je s drugima.

SLIKA 3

Vi ste osoba koja voli biti u centru pažnje i pokazivati se. Ne volite ostati nezapaženi. Svjesni ste svojih sposobnosti i znate kako iskoristiti sva raspoloživa sredstva da biste zaveli i osvojili one koji vas zanimaju.

SLIKA 4

Imate zdravu razinu narcizma. Nemate problema s prihvaćanjem sebe onakvima kakvi jeste, jer smatrate da imate velike kvalitete i uvijek se znate predstaviti na najbolji način. Jako brinete o svom tijelu i to rado pokazujete.

Znate se okružiti ljudima koji vam pružaju prostor i spremni su vas pažljivo saslušati i diviti vam se. Možda ste osoba koja je previše fokusirana na sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *