Našoj pevačici prvi muž umro na rukama pa se udala za 15 godina mlađeg: Rodila mu sina u 41. i doživela šok sudbinu

Izgubiti partnera prije nego oboje ostarite je nešto što niko ne bi htio da proživi. To je traumatično i mnogi se jedva oporave i traže novu ljubav. Danas vam otkrivamo kako je to snašlo jednu slavnu osobu.

  • Javne osobe stalno se nalaze u središtu pozornosti, privlačeći fokus i medija i javnosti, zbog čega im je teško prikriti aspekte svog osobnog života. Kao i svi, proživljavaju uspone i padove, a danas se bavimo romantičnim životom poznate pjevačice.

Goga Sekulić, priznata pjevačica, svojedobno je bila nevjerojatno popularna scena, očaravajući nebrojene obožavatelje, uključujući sportaše, političare i druge ugledne ličnosti. Međutim, kada je ljubav u pitanju, sreća ju je izbjegla jer je svaka njena duboka veza završila tužnim ishodom. Posebno se pamti njezina veza s Igorom Ramovićem, koja je tragično završila njegovom preranom smrću samo dva mjeseca nakon vjenčanja.

U trenutku Igorove smrti Goga je imala 36, ​​a Igor 41 godinu. Nažalost, borio se s rakom debelog crijeva, koji je prekasno dijagnosticiran za bilo kakvu uspješnu intervenciju. Posljedično, njegovi vitalni organi prestali su funkcionirati na dan kada je umro. Tjeskoba zbog njegova odlaska bila je pojačana stvarnošću da je izdahnuo u Goginom nježnom zagrljaju.

U pokušaju da pobudi nadu, razgovarala je s njim o svojim namjerama da krene na njihov medeni mjesec nakon što ozdravi, ali njezini su pokušaji bili uzaludni. U njegovim posljednjim trenucima, ona ga je ljuljala, i unatoč tome što su medicinski stručnjaci potvrdili da je njegova duša otišla, došlo je do laganog pokreta.

  • Goga se kasnije obratila medijima, podijelivši svoju nepokolebljivu predanost njegovom spašavanju. Suočavala se s poteškoćama, čak se obratila prijateljima za financijsku pomoć kako bi platila njegovo liječenje. Nakon Igorove smrti doživjela je duboku usamljenost.

Čak i sada, dosta nakon godišnjice njegove smrti, ona nastavlja snositi težinu financijskih odgovornosti nastalih tijekom njegove medicinske skrbi. U nastojanju da mu očuvaju život, obratili su se cijenjenim medicinskim stručnjacima, ali sudbina je, nažalost, imala druge namjere.

Goga je u intervjuu iz 2014. otkrila da je sav teret bolničkih troškova isključivo na njoj. Za nekoliko godina Goga će se udati za 15 godina mlađeg muškarca Uroša Domanovića. Goga Sekulić, ranije poznata kao Gordana Sekulić, proslavljena je srpska pop-folk umjetnica koja je postigla značajnu afirmaciju na balkanskoj pop-folk sceni.

  • Unatoč suočavanju s osobnim preprekama, uključujući brak koji je završio neuspjehom i to što je postala majka u 41. godini, Goga je dosljedno podržavala svoju predanost glazbenoj karijeri.

Unatoč tome što su zajedno proveli šest godina u vezi i živjeli pod istim krovom, par se naposljetku odlučio za pravni razvod. Međutim, Goga je ostala otporna, pronalazeći osnaženje u sjećanjima i iskustvima koja su utjecala na njezin razvoj i kao osobe i kao umjetnice tijekom njihovog zajedničkog vremena.

  • Goga Sekulić, rođena 27. veljače 1977. godine u Pljevljima, Crna Gora, susrela se s glazbenim putovanjem obilježenim brojnim iznenađenjima i kontroverzama vezanim uz njezin osobni život, neprestano izazivajući interes javnosti.

Nakon završenog osnovnog i srednjeg obrazovanja u Pljevljima, gajila je duboku ljubav prema muzici. Taj ju je entuzijazam konačno usmjerio na glazbenu scenu, gdje je započela svoju pjevačku karijeru nastupajući u malim lokalnim dvoranama. Njezin uspon do goleme popularnosti bio je brz, potaknut njezinom zadivljujućom privlačnošću i osebujnim vokalnim talentom.

  • Gogin glazbeni put započeo je 2000. godine, obilježen njezinim značajnim iskorakom albumom “Ljubi me brzo, žurim”. Pjesme s ovog albuma brzo su odjeknule među publikom, postavljajući je kao vodeću figuru u području narodne glazbe.

Albumi koji su uslijedili, uključujući “Oko plavo” (2001.), “Ponovi se” (2002.) i “Po zakonu” (2004.), učvrstili su njezin položaj u industriji pop glazbe. Goga je stekla priznanje svojim singlovima koji su osvojili vrhove ljestvica, kao što su “Gaćice”, “Voleo si skotove” i “Reci li si za sex”, koji su pridonijeli njenoj značajnoj bazi obožavatelja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *