Dolazi pomračenje Supermjeseca: Ogromne promjene kao nikad dosad očekuju ovh 5 horoskopskih znakova

Pomračenje Supermjeseca, koje se događa u ranim satima 18. rujna 2024., prvi put se odvija na osi između Djevice i Riba. Ovo pomračenje donosi značajne promjene koje bi mogle duboko utjecati na naš život, osobito u emotivnom smislu.

Tijekom 18. i 19. rujna, Neptun i Saturn u Ribama mogu našim emocijama i iskustvima dodati intenzitet usporediv s snagom cunamija. Svaka osoba će reagirati na svoj način, jer će Saturn “otkriti” ono što je dugo bilo skriveno i nevidljivo.

Ribe

Ribe će osjetiti najjači utjecaj pomračenja, budući da se ono događa u vašem Sunčevom znaku, utječući na izražavanje, realizaciju, zdravlje i općenito na vaš svijet.

Na 18. rujna mogli biste se naći u središtu pažnje iz različitih razloga, poput razgovora za posao, liječničkog pregleda, javnog nastupa ili važnog događaja u vezi.

Također, moglo bi doći do promjena u vašem statusu, kao što su preseljenje, stjecanje novog državljanstva ili promjena radnog mjesta.

Djevica

Pomračenje će imati dubok utjecaj na vaš znak jer se odvija u sektoru odnosa i partnerstva. Preporučuje se da se prisjetite početka ovog ciklusa pomračenja koji je započeo 10. ožujka 2024. Razmislite o situacijama u odnosima, braku ili ljubavi koje su se počele razvijati od tada.

Pomračenja 2025. godine mogu biti indirektno povezana s onim što se događa u rujnu, a pitanja koja su tada započela mogla bi konačno biti riješena.

Blizanci

Pomračenje 18. rujna događa se na vrhu vašeg horoskopa – u sektoru autoriteta, moći, statusa i nadredjenih. Mogli biste biti na važnom sastanku na poslu, možda će se donositi odluka o vašem imenovanju ili ćete potpisati dokumente vezane uz otkaz.

Također, ovo pomračenje može utjecati na vašu komunikaciju s državnim organima, osobito ako ste se bavili pitanjem emigracije.

Što se tiče statusa, tijekom pomračenja mogli biste dobiti novu životnu titulu koja može uključivati vjenčanje, postajanje roditeljem, razvod ili stjecanje ozbiljne titule.

Ovan

Pomračenje se događa u vašem sektoru prošlosti i tajni, uz prisustvo vladara vašeg sektora karijere – Saturna. Možda ćete ponovno uspostaviti kontakt sa šefom s kojim ste ranije radili ili osobom iz inozemstva.

Ovo može donijeti dramatične promjene u vašem profesionalnom razvoju. Saturn bi mogao ukloniti vaše ružičaste naočale, jer pomračenje u sektoru tajni često otkriva ono što ste prethodno možda ignorirali ili previdjeli.

Lav

Saturn, vladar vašeg radnog sektora, je uključen u pomračenje koje se događa u kući transformacije. Ovo ukazuje na promjene u vašem radnom rasporedu, rutini i timu.

Očekujte promjene 18. rujna, no one su počele već 10. ožujka 2024. godine. Prisjetite se što se događalo u prvom mjesecu proljeća – sada se situacija bliži završetku.

Pomračenje može donijeti osjećaj krize, no s druge strane, vaša intuicija će biti vrlo jaka i moguće su mistične okolnosti tijekom pomračenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *