Stižu velike promjene! Jedna pojava na nebu će sve promijeniti za 3 horoskopska znaka

Dolazak “mini Mjeseca” PT5 na nebo iznad Zemlje od kraja septembra do novembra donosi neobičnu astrološku energiju, koja će najviše uticati na tri horoskopska znaka – Ovna, Strijelca i Raka.

Ovan: Fokus na dom i unutrašnju snagu

Ovan će tokom ovog perioda osjetiti snažan poriv da se posveti svom domu i osobnim projektima. Energija Marsa, vašeg vladajućeg planeta, bit će pojačana prisustvom “mini Mjeseca”, pružajući vam dodatnu snagu za preuređenje doma i kreiranje ugodnog prostora. Kako se “mini Mjesec” povuče u novembru, osjećat ćete emocionalnu olakšicu, a unutrašnji mir će vam biti ključan u prevazilaženju izazova.

Strijelac: Sretni dobitci i promišljanje

Jupiter, vaša planeta sreće, donosi priliku za ljubavne ili financijske blagodati. “Mini Mjesec” donosi neočekivane darove u vaš život, ali prije nego što se prepustite uživanju, ključno je da zastanete i razmislite o prošlim greškama. Kada se smirite i nađete ravnotežu, uživat ćete u plodovima ovog perioda – bilo u ljubavi, bilo u financijskom uspjehu.

Rak: Pojačana potreba za ljubavlju i sigurnošću

Kao znak kojem vlada Mjesec, Rak će osjetiti najjaču povezanost s “mini Mjesecom”. Ovaj period će donijeti jake emocije i povećanu potrebu za ljubavlju i toplinom u domu. Iskoristite ovu priliku da pokrenete ili oživite romantične veze, jer će vam energija “mini Mjeseca” pružiti dodatnu nježnost i osjećaj sigurnosti.

Ovaj jedinstveni nebeski događaj donosi različite izazove i blagoslove svakom znaku, ali Ovnovi, Strijelci i Rakovi će najviše osjetiti njegov uticaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *