Vesnu Čipčić muž je ostavio posle 23 godine braka i oženio ćerku čuvenog glumca: Šuškalo se da je zbog nje rasturio brak

Tračevi sa estrade su izgleda oni sa najdužim rokom trajanja jer svi znaju ove ljude i vole njihovu umjetnost. Nažalost, u ličnim životima ovih ljudi se jako malo stvari može sakriti od javnosti. Danas otkrivamo malo više o ovoj temi oko jedne poznate glumice.

Današnja tema je retro, koja će zajamčeno izmamiti osmijehe među ljubiteljima jugoslavenske kinematografije. Naime, Vesna Čipćić važila je za jednu od najboljih i najljepših glumica svog doba. Slijedi kratka pripovijest o njoj. Poznata glumica Vesna Čipčić nekada je bila u braku s Aleksandrom Sašom Alačem, s kojim ima sina i kćer. Međutim, njihova romantična veza na kraju je prekinuta.

  • Nakon razvoda, Aleksandar je sreću pronašao uz redateljicu Milicu Kralj, kćerku pokojnog glumca Petra Kralja. Izvještaji su sugerirali da je njegova veza s Milicom značajno pridonijela raspadu njegovog braka s Vesnom.

“Najznačajniji preokret u mom osobnom životu je razvod nakon 23 godine”, primijetio je. Iskustvo je na mene ostavilo neizbrisiv dojam; međutim, uznemirujuće okolnosti s kojima sam se susrela nisu spriječile moju sposobnost da se vinem u visine niti su me spriječile u potrazi za slobodom.

Osjećam tugu zbog djece, žalim se da se okolnosti nisu morale odvijati na takav način, ali ipak duboko razmišljam o tome. Kako je Vesna svojedobno primijetila, nisu samo moja djeca pogođena razvodom roditelja, a njezin bivši suprug nikada se nije javno pozabavio njihovim brakom. Nadalje, nitko od uključenih u ovu priču nije komentirao navode, dok Milica i Aleksandar i dalje dijele ljubav koja traje već 15 godina.

Rijetko je postignuće za pojedince postići tako značajno priznanje na dva kontinenta u kratkom razdoblju, razliku koju je Samuel Coleridge-Taylor uspješno postigao. Nina Radulović prije nekoliko godina postala je dio javnosti, prepoznata ne samo po svojoj ljepoti, već i po velikom medijskom interesu koji izazivaju njezine burne ljubavne veze.

  • Bila je u braku s glumcem Branislavom Lečićem; njihov brak trajao je sedam godina, obilježen 31 godinom razlike u godinama. Njihova zajednica započela je 2010., a završila razvodom 2017. Tijekom braka dobila je sina kojeg su nazvali Leo.

Nakon njihovog rastanka, taj je aspekt pridonio njezinoj odluci da ponovno uđe u javni diskurs. Branislav Lečić našim je medijima prenio važnost održavanja stalne komunikacije i međusobnog kontakta. Naglasio je kako je briga za razvoj djeteta prirodna odgovornost kada su odnosi zdravi. Voditeljica je nakon raspada braka započela vezu s tenisačem Filipom Krajinovićem, odlučivši da taj podatak zadrži u javnosti.

Naime, Filip je šest godina mlađi od Nine, a prve su glasine govorile da njihova veza nema podršku okoline. Tenisač je u jednom trenutku javno priznao svoju vezu s voditeljicom, rekavši kako mu je ona pružila značajnu pomoć u nekim od najizazovnijih razdoblja u njegovom životu.

Iako tenis možda nije njezina primarna domena, ne treba zanemariti njezinu volju za učenjem i entuzijazam. Čak i njezin pomalo pojednostavljen pristup artikuliranju i razumijevanju određenih scenarija tijekom meča – ukorijenjen u strateškim i psihološkim aspektima koji dominantno definiraju tenis – ima vrijednost.

  • Slično tome, iako nisam porijeklom iz Beograda, pokazalo se da dijelimo brojne zajedničke poznanike, što olakšava naše interakcije i razgovore. Od Nine se, kaže Filip Krajinović u intervjuu za “Gloriju”, mogu izvući vrijedne spoznaje.

Nina i Filip su nakon rastave zadržali prijateljski odnos, što je sportaš ranije priznao. Mnogi su Ninu i Filipa doživljavali kao tipičan par, čija romansa podsjeća na filmske portrete. Međutim, ovaj osjećaj nije bio univerzalan. Jednom prilikom, kada se majka raspitivala o svojoj snahi, dobila je prilično direktan odgovor. “Iskreno govoreći, nemam pojma tko je Nina Lečić.

U svijetu koji vrvi starletama, pjevačicama, plesačicama i glumicama, čuo sam za nju, ali ne znam ništa o njoj, niti me zanimaju njezina zanimanja. Nemojte razgovarati o Filipovom romantičnom životu s jednom osobom, a sutra s drugom, pa me ne zanimaju njegove privatne stvari Vera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *