Klikom na sliku zatvorite prozor.

             

Sebastian Kurc Dobio Sina! Dao Mu Naše Ime! Crknut Ćete Od Smijeha Kada Čujete Koje.. (FOTO)

Lider austrijske narodne stranke, ali i bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc, jučer je dobio i najveću životnu titulu, postao je otac. On je oduvijek bio dobar prijatelj Srbiji. Obzirom da se radi o važnom događaju Sebastijan je to proslavio na sebi svojstven način. Prema pisanju, bivši kancelar je dobio sina.

Saznajemo da se Susanne osjeća dobro, porod je prošao bez većih poteškoća, a sada slijedi period njenog oporavka, prilagođavanja bebi i novih životnim uslovima.

Sebastijan se oglasio putem društvne mreže Instagram, i poželio svima da se zahvali koji su mu uputili čestitke povodom rođenja sina, te naglasio da su sinu dali ime Konstantin.

Ovaj mladi političar je poručio da će sve učiniti da se politički ne zloupotrebljavaju pojedinosti iz njegovog privatnog života.

Kako je istakao, sve će učiniti da njegov privatni život bude kakav je do sada bio, ali da je srećan što sa javnošću može da podeli lepe vesti da će postati otac.

Prema pisanju austrijskog lista ”Kronen Zeitung”, već duže vreme kruže glasine o tome da Kurc i njegova devojka Suzane Tir očekuju dete, kao i o njihovom venčanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *