“Našla sam dobrostojećeg frajera na poslu…”

“Našla sam dobrostojećeg frajera na poslu, htio je da me vodi na more, ali nisam znala kako da ostavim svog dečka jer je emotivan i ima dobru dušu.

Platila sam jednoj djevojci da zavede mog dečka, kako bih imala razlog da raskinem.

Sve je prošlo ok, ali vratim se jučer sa ljetovanja i vidim njih dvoje sjede u kafiću, sada su u vezi…

Ok, ulovila sam sebi bogatijeg i uspješnijeg frajera, ali nekako mi je bilo krivo kada sam njih dvoje vidjela zajedno.

Ljepotica mi je uzela novac, a onda nastavila da se zabavlja sa mojim bivšim dečkom.

Osjećam se izigrano.”

Bonus:

“Supruga mu pušta pjesme Riblje čorbe i glasovne poruke”: Ovo su nove informacije o stanju Bore Čorbe

Bora Đorđević u lošem je stanju, smešten na intezivnoj u Kliničkom centru u Ljubljani, a njegovo stanje se ne menja već punih osam dana.

Naime, on je pre nekoliko dana intubiran i uveden u veštačku komu, a ekipa telegrafa kontaktirala je njegov menadžera, Baneta Obradovića, koji nam je otkrio da lekari daju sve od sebe kako bi se stanje legendarnog rokera popravilo.
– Bora je i dalje na respiratoru, intubiran, evo već 8 dana, u Kliničko bolničkom centru Ljubljana. Na intezivnoj je nezi, stanje je stabilno. Lekari i medicinsko osoblje, daju sve od sebe, paze na Boru, kako medicinski, tako i po svim drugim pitanjima, a ljubaznost je na vrhunskom nivou – rekao je Obradović za Telegraf.

Supruga Dubravka, kako je već pisao Telegraf, ima odobrenje da kod njega uđe kada kod poželi i ostane koliko želi, a dok provodi vreme pored njega, Bori pušta njegove pesme i glasovne poruke koje dobija od fanova i njegovih kolega. Supruga Dubravka, obilazi Boru svaki dan, pušta mu pesme “Riblje Čorbe”, razne glasovne poruke podrške, koje šalju prijatelji, rodbina i poznate osobe sa estrade. Više puta mu je puštala pesmu, koja je otpevana na Marakani, na utakmici Crvene Zvezde, uz prisustvo i pevanje 45.000 ljudi. Sada u ovim trenucima, Bori je potreban mir i vreme da se zdravlje povrati u željeno stanje.

Za kraj, Bane je nagovestio da njegova porodica više ne želi da daje informacije o njegovom stanju, jer im je u ovim, najtežim trenucima.- Njegovi bližnji i svi koji ga volimo mu šaljemo ljubav i pozitivnu energiju, da uspe u svojoj borbi. Zato molimo sve one koji ga vole, sve novinare, a i one koje su mu manje naklonjeni, da poštuju trenutak u kome se Bora nalazi. Takođe Borinoj porodici je potreban mir da bi istrajali, i bili uspešniji u ovoj borbi. Porodica se vise neće oglašavati povodom njegovog zdravstvenog stanja i žele mir, pre svega od novinara, koji dolaze na njihovu kućnu adresu. Mnogobrojne kolege se javljaju, daju podrsku, kao i prijatelji, mediji, fanovi… Hvala svima – poručio je Bane za naš portal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *