Mistični znakovi: Ove 4 stvari ukazuju da ste imali prošle živote

Neke situacije možemo protumačiti kao déjà vu, ali dr. Brajan Vajs ima drugačije mišljenje.

Možda ste se ikada zapitali zašto osjećate strah od gužve ili određenih životinja? Možda postoji malo mističniji odgovor na ova potpuno uobičajena pitanja.

Evo nekoliko situacija koje mogu ukazivati na to da ste imali prošle živote:

-Imate osjećaj da vam je nešto nevjerovatno poznato, ali ne možete objasniti zašto. – Na primjer, jedna moja pacijentica počela je osjećati anksioznost tijekom medenog mjeseca u Grčkoj.

Kada su ona i njezin suprug nastavili putovanje prema Rimu, ona se potpuno smirila. Kada je došla kod mene, radili smo na njenom prošlom životu i otkrili da je zapravo bila ubijena u staroj Grčkoj. Iako tada nije imala pojma što se događa, anksioznost je iznenada isplivala iz tako dalekog vremena – objašnjava dr. Vajs.

Tokom prisjećanja prošlog života moguće je liječenje, moguće je obnoviti um, duh i tijelo te ojačati sadašnjost. Najčešće se znakovi prošlog života objašnjavaju kao déjà vu (osjećaj kao da ste nešto već vidjeli ili nekoga već upoznali).

-Sanjate snove koji su toliko realni da niste sigurni jeste li ih uopće sanjali. Imate li snove koji su toliko jasni, s detaljima koji vas vode kroz različita vremena? To također može biti sjećanje na prošli život. Kao što sam napisao u svojoj knjizi, sjećanja na prošli život nisu uvijek doslovna sjećanja, već mogu biti simboli ili poruke koje treba interpretirati kako bismo ih razumjeli.

-Izvrsno rješavate testove iz povijesti (a bez puno učenja). Talent, sklonosti, stvari koje vam se sviđaju ili ne sviđaju, privlačnost ili averzija… sve to mogu biti tragovi prošlog života. Ako vas određeni ljudi ili kulture privlače na poseban način, iako vam nisu poznati, to može biti znak. Ako ste sposobni učiti znatno brže od drugih oko vas, možda ste već bili u toj situaciji ili govorili taj jezik.

-Osjećate da je neko vaša „srodna duša“. Često se događa da putujemo kroz mnoge živote s potpuno istom grupom duša. Nazivam ih grupom srodnih duša, pratiteljima, obitelji. Veze se mogu mijenjati iz života u život, ali duše su iste. Na primjer, vaša prabaka može se reinkarnirati u vašu unuku.

Gledajući stvari na ovaj način, ne gubimo one koji su nam dragi, već ih sretnemo kasnije, bilo u drugom svijetu ili ponovno u ovom, zbog reinkarnacije. U knjizi „Čuda se događaju“ radio sam na mnogim primjerima reinkarnacije. U jednom slučaju, Mišel, čija je majka umrla dok je bila mala, bila je zadovoljna spoznajom da su one bile zajedno još prije srednjeg vijeka. U to vrijeme bile su muž i žena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *