Počelo snimanje nastavka čuvene “Žikine dinastije”, objavljene prve fotografije sa seta (FOTO)

U Beogradu je počelo snimanje novog nastavka čuvenog serijala “Žikina dinastija” u režiji Milana Konjevića, prema scenariju Milene Marković.

Novi film nosi naziv “Povratak Žikine dinastije”, a glavnu ulogu tumači Nikola Kojo, koji se vraća u lik Miše Pavlovića nakon više od 30 godina.

U radnji filma, Mišini sinovi dolaze iz Moskve, gdje žive s majkom Natašom, a nose imena svojih pradjeda, Žike i Milana. Njihov dolazak pokreće novu avanturu ispunjenu smijehom, zabavom i porodičnim vrijednostima.

Pored Koje, vraćaju se i neki od starih likova, kao što su Vesna Čipčić u ulozi Frau Elze i Vladimir Petrović kao Boba, Mišin otac.

Fokus novog filma bit će na praunucima legendarnih likova. Nikolu Bruna gledat ćemo u ulozi novog Žike, dok će Milana glumiti Gavrilo Ivanković. Poznata manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska imat će jednu od glavnih uloga, što će ujedno biti njen filmski debi.

Kojo: U glavnoj ulozi. Ana Dragović

U filmu se pojavljuju i poznati glumci poput Srđana Timarova, Mladena Sovilja, Jove Maksića, Milene Predić, Slobodana Bode Ninkovića, te mlade glumice Katarina Veljović, Tamara Radovanović i Mina Nenadović.

Film se snima na lokacijama u Beogradu, Pančevu i na Zlatiboru, a premijera je planirana za jesen 2025. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *