KOMPATIBILNIJI OD DRUGIH: Ovi horoskopski parovi rađaju najljepšu djecu

Postoje horoskopski znakovi koji su kompatibilniji od drugih, a određeni znakovi čine sjajan roditeljski tim u odnosu na druge

Iako je roditeljstvo naporan posao, ova 4 para će briljirati u toj ulozi, a i zajedno će stvoriti divno potomstvo.

Ovan i Strijelac

Ova dva vatrena znaka imaju eksplozivnu energiju što vezu čini vrlo strastvenom. Ako se ova iskra između njih dvoje pretvori u doživotno partnerstvo, Ovna i Strijelca čeka uzbudljiv zajednički život. Par željan uzbuđenja napraviće preslatku, hrabru i avanturistički nastrojenu djecu. Njihova djeca biće samouvjerena i spremna da prihvate svaki izazov baš kao i njihovi roditelji.

‑Zamislite sve slatke mašne, elegantne cipele i preslatku odjeću – njihovo dijete izgledaće lijepo od glave do pete.

Rak i Ovan

Rak i Ovan imaju dobre komunikacijske vještine i velike snove. Odgajaće lijepu djecu slobodnog i srećnog duha. Dijete koje ima roditelje Raka i Ovna uvijek će biti poučeno da je samo nebo granica. Njihova djeca će postići velike stvari i uvijek će učiniti njihove roditelje ponosnima!

Djevica i Jarac

Djevica i Jarac su vrijedni radnici koji uvijek rade sve zajedno, a prenijeće te osobine i na svoju djecu. Njihova djeca biće vrlo pametna i znaće kako se nosi sa svakom situacijom. Takođe, zbog svoje pameti, marljivosti i ljepote biće na najboljem putu ka uspjehu.

Vaga i Djevica

Vaga izvlači ekstrovertnu stranu obično sramežljive Djevice, a kada se odluče za djecu, djeca će im biti dobro vaspitana i pažljiva. Djeca Vage i Djevice brzo će se navići i na veliku grupu prijatelja svojih roditelja i voljeće da budu u blizini ljudi. Također, zbog toga će razviti svoju grupu prijatelja od samog djetinjstva, a mogli bi biti poznati i kao najpopularnija djeca u školi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *