“Sinoć dok sam se tuširala…”

Sinoć sam otišla da se istuširam, međutim zaboravila sam telefon na krevetu a mrzilo me je da se vraćam po njega.

lz kupatila sam čula da moja majka priča sa nekim na telefon i to sve prljave riječi, izašla sam vidjela da drži moj telefon u ruci.

Kada sam je pitala šta to radi ona je prekinula vezu, bacila telefon na krevet i izašla iz sobe

Pogledala sam u telefon i vidjela da me je dečko zvao i da je ladno pričao sa mojom mamom, a mislio je da priča sa mnom.

Naravno svašta su pričali, sad ne znam dal me je više blam zbog toga kako se moja majka zabavila ili da me bude blam što joj moj dečko uzvraćao te iste riječi.”

Bonus:

ŽIVJELA U SIROMAŠTVU, A SAD U LUKS VILI: Ovako izgleda renovirana kuća Zorice i Kemiša: Sve u zlatu, kristali (FOTO)

Pevačica Zorica Brunclik odrasla je u siromaštvu, a danas uživa u plodovima svog rada, i živi u izobilju.

Odraz svega toga jeste i kuća u kojoj živi sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom u Krnjači.

Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je dijelio jedno jaje na četiri diijela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja i svi olo vas – kazala je Zorica u emisiji “Na večeri kod” za koju je otvorila vrata doma i dodala:

– Često mi kažu djeca: “Što to stlano ponavljaš?”. Ja kažem: “Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe”. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla – zaključuje Brunclikova.

U određenim dijelovima kuće može se primijetiti da je namještaj renoviran i da su dodati neki novi detalji poput leopardovog krzna koje stoji na zidu.

Zorica u okviru dvorišta posejduje i bazen na kom se ona i Miroljub često kupaju preko ljeta. Ali to nije sve, u luksuznom domu ima sopstveni muzički studio, frizerski salon, kao i salu u kojoj joj dolaze gosti kada organizuje razne porodične proslave.

Zorica ima posebnu prostoriju u kojoj joj stoje sve muzičke nagrade.

– U ovoj prostoriji bi bila karijera Zorice Brunclik od 47 godina, kao i Miroljuba Aranđelovića Kemiša kao autora. Ovde se nalaze sve moje nagrade. Najdraži mi je opanak “Poselo na Kalemegdanu”. Kada dobiješ taj opanak, to znači da ti je te godine pesma bila najslušanija. Dobila sam to priznanje za pesmu “Ja znam”. Oboje smo dobili priznanja da smo nacionalni umetnici Srbije.

Pogledajte slike:

2999693-zorica-9-ls
2999679-zorica-2-ff
2999691-zorica-5-ff
2999689-zorica-7-ff
2999687-zorica-6-ff
2999685-zorica-ff
2999683-zorica-4-ff
2999681-zorica-3-ff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *