BILA JE POSLJEDNJA TOŠINA DJEVOJKA: Evo kako izgleda danas, UDATA JE I IMA SINA

Da je živ, makedonski slavuj Toše Proeski danas bi napunio 43. godine! Mnogi se na današnji dan prisjećaju njegove karijere i ljubavi s Andrijanom Budimir koja je danas u sretnom braku i ima sina.

Na današnji dan rođen je makedonski slavuj Toše Proeski! Godine 1981., 25. siječnja došao je na svijet u Prilepu, Sjevernoj Makedoniji – što znači da je danas živ navršio bi 43 godine. U listopadu ove godine bit će 17. godina od smrti neprežaljenog pjevača koji je bio jedan od najvećih umjetnika ovih prostora.

Njegova smrt i dalje je neprežaljena, a život je izgubio kobnog 16. listopada 2007. godine u prometnoj nesreći nedaleko od Nove Gradiške na autocesti Zagreb-Lipovac. Balkanski anđeo divnog glasa, kako ga i danas mnogi nazivaju preminuo je sa samo 26 godina, a bio je na vrhuncu karijere kada su mu svi prognozirali i svjetsku slavu.

Vodio je život bez skandala, a njegova je ljubavna priča zauvijek ostala misterij. Njegova obitelj do samog je kraja tvrdila da je pjevač imao samo jednu iskrenu ljubav, bivšu rukometašicu Andrijanu Budimir s kojom je vezu započeo 2001. godine. Iako su se brzo nakon toga razišli, kasnije su se pomirili i počeli živjeti zajedno. Iako je Andrijana bila shrvana pjevačevom smrću te je stalno govorila kako ne zna kako će život nastaviti dalje, nakon nesreće je naišla na brojne osude, a oduvijek je imala probleme s Tošinom menadžericom Ljiljanom Petrović koja je tvrdila da njih dvoje čak ni nisu bili u vezi.

– Nikada nisam razumjela njezino posesivno ponašanje. Na promociji njegovog albuma uvjeravala ga je da sam dolaskom sve upropastila. Jednom sam ga nazvala i ona se javila. Zatražila sam ju da mu proslijedi telefon, ali ona je odgovorila da nas dvoje ne možemo biti zajedno – ispričala je jednom prilikom Andrijana koja je u međuvremenu tužila Ljiljanu zbog njezinih tvrdnji te je dobila spor na sudu nakon što je priložila 200 SMS poruka koje su izmjenjivali dok je bio živ.

– Nekada mi je Toše nosio bijele ruže, moje omiljeno cvijeće. Sada ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošin grob, završim u bolnici – ispričala je svojevremeno Andrijana koju je Toše navodno i planirao zaprositi, piše Večenji.

– Svi su me uvjeravali da ne smijem odustati. Govorili su mi da život ide dalje i da se trebam nečim baviti – otkrila je tom prilikom bivša rukometašica koja je nakon velike tragedije prekinula karijeru i otvorila kozmetički salon. Naposljetku je Andrijana utjehu pronašla u zagrljaju skopskog ugostitelja Johana za kojeg se udala i s kojim ima sina Maksima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *