Mladi Mjesec u Raku stiže 5. jula: 3 horoskopska znaka očekuje velika PROMJENA

Visoka vibracijska energija i rijetka usklađenost između Sunca, Mjeseca i Siriusa, mogu nam pomoći osjećati se povezanima s Izvorom, dijelom Jedinstva Svemira, kao i potaknuti našu duhovnu energiju. Mladi Mjesec u znaku Raka na osebujan će način osnažiti ovu energiju, a dolazi 5. srpnja 2024. godine, prenosi Sensa.hr

Sa svom ovom pozitivnom energijom koja teče oko nas, pozvani smo potražiti radost, zauzeti optimističan pristup i pustiti energiji ljubavi da nas vodi kroz život.

Mladi Mjesec u Raku i otvaranje srca

Mladi Mjesec u znaku Raka uvijek je vrijeme kada je naša srčana energija pojačana i kada se možemo povezati s energijom suosjećanja, ljubavi i oprosta. Valovi mladog Mjeseca u znaku Raka također mogu povećati našu osjetljivost, a iako moramo paziti na preuzimanje emocija koje nisu vlastite, također možemo otkriti kako postajemo slobodniji.

Moglo bi nam biti lakše razaznati suptilnije poruke srca ili mučne osjećaje koje nam srce i tijelo mogu poslati. Osjećaji mogu biti naš kompas, ali često je teško dešifrirati ono što nam pokušavaju pokazati ili reći. Pod mladim Mjesecom u znaku Raka i uz pomoć Siriusa, možda ćemo doista moći proći kroz svu prljavštinu i nered pa vidjeti što je doista ispod svega, posebno na razini srca.

Venera i mladi Mjesec u Raku

Venera, planet ljubavi i odnosa, također je aktivna pod ovim mladim Mjesecom, dodajući ionako jake energije usmjerene na srce. Otkrit ćemo kako su upravo odnosi najvažnija tema za nas pod ovim srpanjskim mladim Mjesecom.

Mladi Mjeseci obično donose nove prilike i privlače željene stvari k nama, tako da je ovo moćno vrijeme za postavljanje namjera i razmišljanje o tome što želimo stvoriti u svom životu.

3 horoskopska znaka osjećaju posebno snažnu ljubavnu energiju
Iako ćemo promjene doživjeti na kolektivnoj razini, neki od nas će posebno snažno uživati u ovoj ljubavnoj i slobodnoj energiji. Astrolozi vjeruju kako će ova 3 horoskopska znaka osjetiti velike promjene na ljubavnoj razini.

1. Rak

Kao znak kojim vlada Mjesec, Rak će najviše osjetiti energije mladog Mjeseca u svom znaku. Ovo je vrijeme kada će se Rakovi osjećati posebno povezani sa svojim emocijama i intuitivno će osjetiti što im je potrebno kako bi se osjećali voljenima i sigurnima. Pojačana srčana energija pomoći će Rakovima izraziti ljubav i suosjećanje prema drugima, a odnosi će im cvjetati.

2. Škorpion

Škorpioni, poznati po svojoj intenzivnoj emocionalnoj prirodi, osjetit će kako im se srčana energija pojačava pod utjecajem ovog mladog Mjeseca. Ova energija će im pomoći otvoriti se i pokazati svoju nježniju stranu, što će pozitivno utjecati na njihove odnose. Također će im biti lakše oprostiti i pustiti prošle povrede, što će im omogućiti krenuti naprijed s ljubavlju i razumijevanjem.

3. Ribe

Kao jedan od najosjetljivijih znakova, Ribe će intenzivno osjetiti utjecaj mladog Mjeseca u Raku. Ovo je vrijeme kada će se Ribe osjećati posebno povezane sa svojim srcem i intuicijom. Mogu očekivati dublje emocionalne veze s voljenima, a njihova sposobnost suosjećanja i razumijevanja će biti pojačana. Ova energija će im pomoći da jasno vide svoje emocionalne potrebe i izraze ih na zdrav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *