“Moj dečko na poslu radi u radnom odijelu..”

“Moj dečko na poslu radi u radnom odijelu, bude oznojen, prljav.. Znala sam šta radi, ali ga nikad nisam vidjela u odjelu. Jednom je radio u ulici kroz koju ja prolazim na posao i sreli smo se.

Kako sam prilazila, vidjela sam da mu je strašno neugodno i kolege su ga zezale kako je sav nikakav i da sam ja predobra za njega.

Iznervirali su me strašno. Ja sam mu prišla i onako sređena jako ga zagrlila i poljubila i rekla im da je on meni u svakom trenutku savršen.”

ispovijesti1

“Neki lik mi je na fejsu slao poruke. Nisam ga čak ni imala za prijatelja. Nisam mu odgovorila nijednom na poruku iako je slao MJESECIMA. Nisam ga blokirala jer su mi njegove jadne poruke bile smiješne. Bukvalno je tip pričao sam sa sobom. Tipa pošalje “Dobro jutro”, ja iskuliram.

Onda pošalje “kako si, ja sam dobro” opet ga iskuliram. Pošalje na kraju dana “Laku noć, baš sam umoran i idem da spavam”. Naravno iskuliram i to. Bilo je tu raznih poruka, pisao je o svom danu itd. i nije odustajao iako nikada nije dobio odgovor, pokušavao me je dodati za prijatelja ali sam odbijala zahtjev.

Mislim da sigurno sa njim nešto nije bilo u redu psihički. Na kraju mi je napisao: “Nemoj više da mi šalješ poruke ja sada imam djevojku ne možemo više da se čujemo”. Bukvalno sam tada crkla od smijeha, stomak me zabolio koliko sam se kikotala. Raskinuo lik sa mnom a nikada se nismo ni čuli ni vidjeli. Definitivno najčudnija stvar koku sam ikada doživjela.”

Izvor: Ispovesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *