KOJA MAJKA SA SLIKE NE DRŽI SVOJE DIJETE? Odgovor će otkriti nešto JAKO VAŽNO O VAMA!

Odgovor na ovo jednostavno pitanje otkriće vam kako komunicirate sa drugim ljudima, kako vas oni vide i šta vam je najveća mana u tome!

1 – Nemate puno prijatelja, ali kada se vežete za nekoga, uradićete sve da oni budu srećni! CIJenite svoj lični prostor i ne dozvoljavate nikome da ga narušava. Ako se pred vama nalazi neka važna odluka, radije ćete sedeti sami i neko vreme razmišljati nego pozvati nekoga za savJet. Vaša porodica i prijatelji mogu da 100 odsto računaju na vas – nikada ih neće izdati. Međutim, nekada se previše žrtvujete za druge ljude.

2 – Ako nekoga treba da saslušate – tu ste! Uvijek ste spremni da pomognete drugim ljudima i ne možete dugo da budete ljuti na nekoga. Lako upoznajete nove ljude i imate puno prijatelja. Vaše kolege vas cene. Ipak, kada vam se neko dopada, prerano se otvarate i govorite o svojim osjećanjima, a onda shvatite da ste ipak pogrešili.

3 – Vi ste mirna osoba, ljudi vole da pričaju sa vama. Vjerujete da je prijateljstvo važan deo života i zaista uživate u vremenu provedenom sa drugim ljudima. Lako postižete kompromise, čak i preobratite ljude na svoju stranu. Međutim, umijete da budete previše impulsivni pa tako čak i ako nađete najmanju manu kod nekoga, u stanju ste da potpuno prekinete odnose sa tom osobom.

Bonus:

“Nakon 8 godina braka, jednostavno se desilo…”

Nakon 8 godina braka, jednostavno se desilo”

“Jučer sam prevarila muža nakon 8 godina braka.

Desilo se sa jednim kolegom na poslu i nakon toga sam se baš loše osjećala. Jednostavno nisam taj tip žene, ali desilo se.

Mislila sam proći će me grižnja savjesti, ali nije, tačnije još gore mi je bilo. Zbog toga sam odlučila priznati nevjerstvo mužu, pa šta bude da bude. Danas sam mu nakon ručka sve priznala, baš sve, a on mi je tada samo rekao: …”

…. Zbog toga sam odlučila priznati nevjerstvo mužu, pa šta bude da bude. Danas sam mu nakon ručka sve priznala, baš sve, a on mi je tada samo rekao: “Vani danas baš fino… Idemo li u šetnju?”

Bukvalno sam se zaledila, milijom nekih osjećaja me je obuzeo… Kako je dobar, a ja sam mu to uradila.

On mi je oprostio, ali ja sebi nikada neću oprostiti tu ludost. Da mogu da vratim vrijeme???”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *